Facademaling til dit hus

Køb maling til facaden hos os

Facaden på huset skal beskyttes med en god facademaling. Det gælder, uanset om det er husets træbeklædning, der skal males, eller om det er husets sokkel, der trænger til en ny maling.

Hos Maler Munksgaard ApS finder du en lokal malerforretning i Herning, der forhandler et stort og velassorteret sortiment af maling til ethvert formål, herunder også facademaling. Vores kunder kommer gerne fra både lokalområdet, Ikast, Brande og flere andre omkringliggende områder for at se nærmere på vores udvalg inden for maling og malerudstyr.

Pas godt på huset med den rette facademaling

Det er vigtigt at passe godt på sit hus med den rette facademaling, da malingen er med til at give huset en optimal udvendig beskyttelse. Vi forhandler et bredt sortiment af danskproduceret og miljøvenlig facademaling fra Beck & Jørgensen. Der er tale om meget slidstærk maling, som findes i mange forskellige varianter og farver – herunder også mat.

Få kompetent rådgivning og vejledning

I butikken står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du kommer hjem med den helt rigtige facademaling. For hvilken maling skal du egentlig vælge? Hvad farve skal den være? Og hvor mange gange skal facaden egentlig males for at opnå det bedste resultat? Vores erfarne og faguddannede personale guider og rådgiver dig på bedste vis, så du kan være helt tryg ved, at du får den hjælp, som du har behov for.

Kom endelig en tur forbi butikken for at blive inspireret eller for at se nærmere på vores store udvalg af facademaling. Vi har desuden alt det tilbehør, som du skal bruge til arbejdet, så du kan få det hele hos os.

Vi tilbyder facademaling i høj kvalitet til skarpe priser, og vi har løbende gode tilbud, så du har mulighed for at få en særlig billig pris på dine produkter. Du er også velkommen til at læse mere om vores tapeter.

Kontakt os

Blomsten- & Svanemærket

Vi tilbyder miljøvenlige m​aling

Blomsten er det europæiske miljømærke, etableret af EU i 1992. Mærket anvendes i hele Europa. Svanen er det nordiske miljømærke, etableret af Nordisk Ministerråd i 1987. Mærket anvendes i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Spørgsmål?

Kontakt os for spørgsmål

Du er velkommen til at kigge forbi vores farvehandel i Herning for at se nærmere på vores sortiment og farvekort eller udfyld vores kontaktformular til højre, hvis du har spørgsmål. 

Du kan også kontakte os på:

Butikken: 20 88 75 74

eller sende en mail til malermunksgaard@gmail.com

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maler Munksgaard ApS

Teglvænget 61, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Butikken: 20 88 75 74

malermunksgaard@gmail.com

Åbningstider

Butik

Man - Fre 8.00 - 17 00

Lørdag 8.00- 13.00

Telefontider

Man - Fre 8.00 - 17.00

Lørdag 8.00 - 13.00