Træmaling til indendørs og udendørs brug

Køb maling til dit træværk hos os

Når træ skal males, skal man benytte sig af en særlig træmaling for at sikre, at malingen hæfter sig ordentligt til træet, og så man på den måde får et både flot og holdbart resultat.

Hvis du er på udkig efter træmaling, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Maler Munksgaard ApS forhandler vi et stort udvalg af maling til både indendørs såvel som udendørs træværk, og vi forhandler selvfølgelig også alt det tilbehør, som du skal bruge til malerarbejdet til skarpe priser.

Vores butik ligger i Herning, og den er derfor velbesøgt af kunder fra både lokalområdet, Brande, Ikast og flere andre omkringliggende områder.

Danskproduceret og miljøvenlig træmaling

I vores butik forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af danskproduceret og miljøvenlig træmaling fra Beck & Jørgensen. Vi forhandler også træbeskyttelse, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du skal have malet udvendigt træværk. Det kan være dit havehegn, træbeklædningen på dit hus eller måske dine havemøbler i træ, der trænger til en ny gang maling.

Vi har mange forskellige varianter og farver, som du kan vælge imellem, så du kan få lige netop det look, som du drømmer om. Al malingen er utrolig slidstærk, og ønsker du et mat look, er der også mulighed for det.

Vores erfarne og faguddannede personale står klar til at hjælpe dig

Det er vigtigt for os, at du kommer hjem med den rette træmaling til din opgave, uanset om det er de indvendige træpaneler, vindueskarme eller noget helt tredje, der skal males, eller om det er træværket udvendigt, der trænger til en kærlig hånd.

Derfor står vores kyndige, erfarne og faguddannede personale altid klar til at hjælpe dig, når du besøger os i butikken eller kontakter os via telefon eller e-mail. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette farve og glans, ligesom vi hjælper dig med at finde det rigtige udstyr til malerarbejdet til den rette pris. Du kan også læse mere om facademaling.

Kig forbi og bliv inspireret eller se nærmere på vores gode tilbud. 

Kontakt os

Blomsten- & Svanemærket

Vi tilbyder miljøvenlige m​aling

Blomsten er det europæiske miljømærke, etableret af EU i 1992. Mærket anvendes i hele Europa. Svanen er det nordiske miljømærke, etableret af Nordisk Ministerråd i 1987. Mærket anvendes i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Spørgsmål?

Kontakt os for spørgsmål

Du er velkommen til at kigge forbi vores farvehandel i Herning for at se nærmere på vores sortiment og farvekort eller udfyld vores kontaktformular til højre, hvis du har spørgsmål. 

Du kan også kontakte os på:

Butikken: 20 88 75 74

eller sende en mail til malermunksgaard@gmail.com

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maler Munksgaard ApS

Teglvænget 61, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Butikken: 20 88 75 74

malermunksgaard@gmail.com

Åbningstider

Butik

Man - Fre 8.00 - 17 00

Lørdag 8.00- 13.00

Telefontider

Man - Fre 8.00 - 17.00

Lørdag 8.00 - 13.00