Maling til både indendørs og udendørs malerarbejde

Vi forhandler alt i maling og malertilbehør

Er det blevet tid til at få en ny farve på væggen, eller kunne du tænke dig at modernisere dine gamle møbler med en ny gang maling? Hos Maler Munksgaard ApS finder du en lokal malerbutik i Herning, hvor vi forhandler et stort udvalg af maling og malertilbehør for ethvert behov. Vi har noget for enhver smag og ethvert behov, og derfor kommer vores kunder også gerne fra både lokalområdet, Ikast, Brande og flere andre nærliggende byer for at se nærmere på vores sortiment.

Køb miljøvenlig maling fra danske Beck & Jørgensen

Vi forhandler danskproduceret og miljøvenlig maling fra Beck & Jørgensen, så du kan være sikker på, at du får et produkt i høj kvalitet. Al malingen fra Beck & Jørgensen er utrolig slidstærk, og du kan vælge mellem mange forskellige varianter og farver – herunder også mat maling.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Vægmaling
  • ​Loftsmaling
  • ​Træmaling
  • ​Træbeskyttelse
  • ​Kalkmaling
  • Spraymaling.

Herudover forhandler vi også et stort udvalg af tapeter, hvis du kunne tænke dig at skabe et anderledes udtryk i dit hjem.

Vi hjælper dig med at finde frem til den rette løsning

Det er utroligt vigtigt for os, at du føler, at du får den bedste service og oplevelse, når du besøger vores butik. Derfor hjælper vores erfarne og faguddannede personale dig hellere end gerne med at finde frem til den helt rigtige maling til lige netop dine behov – og til den rette pris. Vi kan vejlede dig i valg af farve, glans og type, og vi kan også hjælpe dig med at finde det rette udstyr, så du kan få det bedst mulige resultat.

Kig endelig forbi vores butik og få råd og vejledning samt inspiration til dit projekt eller se vores gode tilbud.

Vi har den rette maling til dig, uanset om du skal male væggene indenfor i hjemmet, eller om det er dine gamle møbler, som du kunne tænke dig at give nyt liv med en ny gang maling. Her er kalkmaling for eksempel et særligt godt valg.

Kontakt os

Blomsten- & Svanemærket

Vi tilbyder miljøvenlige m​aling

Blomsten er det europæiske miljømærke, etableret af EU i 1992. Mærket anvendes i hele Europa. Svanen er det nordiske miljømærke, etableret af Nordisk Ministerråd i 1987. Mærket anvendes i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Spørgsmål?

Kontakt os for spørgsmål

Du er velkommen til at kigge forbi vores farvehandel i Herning for at se nærmere på vores sortiment og farvekort eller udfyld vores kontaktformular til højre, hvis du har spørgsmål. 

Du kan også kontakte os på:

Butikken: 20 88 75 74

eller sende en mail til malermunksgaard@gmail.com

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maler Munksgaard ApS

Teglvænget 61, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Butikken: 20 88 75 74

malermunksgaard@gmail.com

Åbningstider

Butik

Man - Fre 8.00 - 17 00

Lørdag 8.00- 13.00

Telefontider

Man - Fre 8.00 - 17.00

Lørdag 8.00 - 13.00