Træbeskyttelse til dit udvendige træværk

Køb træbeskyttelse i høj kvalitet hos os

Når du skal male dit udvendige træværk, skal du vælge en træbeskyttelse i den ønskede farve, som træværket skal males i. Med træbeskyttelse kan du nemlig sikre dig, at dit træværk bliver beskyttet og får en lang holdbarhed i det hårde danske vejr med fugt, kulde og blæst. Uden træbeskyttelse kan der for eksempel opstå råd og fugtskader i træet, og det er med til at påvirke træets levetid og beskyttelsesevne.

Hos Maler Munksgaard ApS forhandler vi et stort udvalg af træbeskyttelse i høj kvalitet til skarpe priser. Du finder vores malerforretning i Herning, hvor vi blandt andet har mange kunder fra lokalområdet, Brande, Ikast og omegn, men alle er selvfølgelig velkomne i vores butik.

Vi forhandler danskproduceret og miljøvenlig træbeskyttelse

Al vores maling og træbeskyttelse er miljøvenlig, slidstærk og fra den danske virksomhed Beck & Jørgensen. Vores udvalg dækker over mange forskellige farver og matheder, så du kan få lige præcis det udtryk, som du kunne tænke dig, uanset om det er dine udvendige vinduer, din træterrasse eller din facadebeklædning i træ, du skal have malet.

I vores butik finder du desuden også et stort udvalg af alt det udstyr og tilbehør, som du skal bruge til arbejdet. Det dækker blandt andet over pensler, malerruller og malertape.

Kig forbi butikken og få rådgivning af faguddannet personale

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik for at få rådgivning og vejledning af vores faguddannede og erfarne personale eller blot for at købe den træbeskyttelse, som du står og mangler til en god pris. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette farve eller den rigtige pensel til arbejdet.

Vi lægger stor vægt på altid at levere en god service og at sikre, at du som kunde hos os får den bedste oplevelse, når du besøger vores butik. Vi har desuden løbende gode tilbud i butikken, så kig endelig forbi og bliv inspireret. 

Kontakt os

Blomsten- & Svanemærket

Vi tilbyder miljøvenlige m​aling

Blomsten er det europæiske miljømærke, etableret af EU i 1992. Mærket anvendes i hele Europa. Svanen er det nordiske miljømærke, etableret af Nordisk Ministerråd i 1987. Mærket anvendes i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Spørgsmål?

Kontakt os for spørgsmål

Du er velkommen til at kigge forbi vores farvehandel i Herning for at se nærmere på vores sortiment og farvekort eller udfyld vores kontaktformular til højre, hvis du har spørgsmål. 

Du kan også kontakte os på:

Butikken: 20 88 75 74

eller sende en mail til malermunksgaard@gmail.com

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maler Munksgaard ApS

Teglvænget 61, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Butikken: 20 88 75 74

malermunksgaard@gmail.com

Åbningstider

Butik

Man - Fre 8.00 - 17 00

Lørdag 8.00- 13.00

Telefontider

Man - Fre 8.00 - 17.00

Lørdag 8.00 - 13.00