Tapeter der giver nyt liv til væggene

Køb tapeter i mange forskellige farver, mønstre og designs hos os

Tapeter kan noget, som maling ikke kan på samme måde. Tapeter kommer i utrolig mange forskellige mønstre, farver og designs, og man kan dermed skabe en meget personlig indretning ved hjælp af tapeter.

Hos Maler Munksgaard ApS har vi et stort udvalg af både maling og ikke mindst tapeter, som vi forhandler til en god pris, så du kan skabe lige præcis det hjem, som du drømmer om rent indretnings- og stilmæssigt. Vores butik ligger i Herning, og vi har derfor mange kunder fra både lokalområdet, men også fra Brande, Ikast og omegn. Her kan du købe alt det, som du skal bruge til dit projekt i form af både tapet, maling og professionelt malerudstyr. Vi har et stort udvalg, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Få hjælp af vores faguddannede personale

At sætte nyt tapet op i hjemmet kræver både mod og lyst til forandring, men det kan for mange være svært at finde det helt rigtige tapet. Vi oplever også, at det kan være svært at sammensætte flere forskellige tapeter i hjemmet på en måde, så det ikke bliver ”for meget”, og hvad med vægmalingen – hvilken farve skal den være? 

Der er meget at tage stilling til, og derfor står vores faguddannede og erfarne personale klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med den helt rigtige løsning. Vi lægger vægt på altid at give vores kunder den bedste service og den bedste oplevelse ved at handle hos os. Derfor tilbyder vi altid servicemindet og professionel rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig.

Kom ind i butikken og bliv inspireret

Du er altid velkommen til at tage en tur forbi vores butik for at se nærmere på vores udvalg af tapeter og for at blive inspireret til, hvordan du kan skabe de helt perfekte rammer i lige netop dit hjem. Vi har løbende gode tilbud, så du kan gøre en særlig god handel.​ Du kan også læse mere om træmaling og træbeskyttelse.

Kontakt os

Blomsten- & Svanemærket

Vi tilbyder miljøvenlige m​aling

Blomsten er det europæiske miljømærke, etableret af EU i 1992. Mærket anvendes i hele Europa. Svanen er det nordiske miljømærke, etableret af Nordisk Ministerråd i 1987. Mærket anvendes i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Spørgsmål?

Kontakt os for spørgsmål

Du er velkommen til at kigge forbi vores farvehandel i Herning for at se nærmere på vores sortiment og farvekort eller udfyld vores kontaktformular til højre, hvis du har spørgsmål. 

Du kan også kontakte os på:

Butikken: 20 88 75 74

eller sende en mail til malermunksgaard@gmail.com

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Maler Munksgaard ApS

Teglvænget 61, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Butikken: 20 88 75 74

malermunksgaard@gmail.com

Åbningstider

Butik

Man - Fre 8.00 - 17 00

Lørdag 8.00- 13.00

Telefontider

Man - Fre 8.00 - 17.00

Lørdag 8.00 - 13.00